Η Περιορισμένη Κινητικότητα δεν αποτελεί πρόβλημα στη μονάδα μας.

Όλες οι εγκαταστάσεις της μονάδας μας πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση ατόμων σε αναπηρικά αμαξίδια. Ο οίκος φιλοξενίας «Παπαδοπούλειον» διαθέτει θέσεις parking κοντά στην είσοδο, ευρύχωρους ανελκυστήρες με δυνατότητα πρόσβασης φορείου, ευπρόσιτες διαδρομές, ράμπες με κλίση όχι ανηφορικότερη από 1:20 μ, πόρτες, βεράντες και μπαλκόνια ευπρόσιτα σε αναπηρικά αμαξίδια.

Τα δωμάτια όλων των φιλοξενούμενων και τα ιδιωτικά μπαλκόνια είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους από άτομα σε αναπηρικά αμαξίδια, ενώ είναι επιπλωμένα με κρεβάτια ρυθμιζόμενου ύψους και  εργονομικά έπιπλα.

Τα μπάνια είναι επίσης σχεδιασμένα για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία  καθώς έχουν αντιολισθητικά δάπεδα, χειρολαβές, ανακλινώμενες ράβδους στήριξης, ντουζιέρες με περιστροφική κίνηση, ανακλινώμενα καθίσματα μπάνιου, φορητά  κάθισματα μπάνιου, ειδικά διαμορφωμένους  νιπτήρες και άφθονο χώρο για άνετη μετακίνηση.

Οι κοινόχρηστοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μας, η αίθουσα ψυχαγωγίας “Φάρις”, το εστιατόριο “Ελαία”, οι χώροι άσκησης, το γυμναστήριο, οι πισίνες εσωτερικού χώρου με τζακούζι, οι τουαλέτες, και όλοι οι διάδρομοι διαθέτουν άπλετο χώρο για εύκολη μετακίνηση και πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια. Οι αίθουσες θεραπειών με τζακούζι και υδρόλουτρα διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό/ανυψωτήρες για την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Όλοι οι ιδιωτικοί και κοινόχρηστοι χώροι χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια και τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων, ούτως ώστε να διευκολύνονται τα άτομα με κινητικές αναπηρίες στην καθημερινή τους διαβίωση και να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι σ’ έναν Οίκο Φιλοξενίας που έχει ως στόχο να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Produced by AgoraInternetMarketing AGORAinfo.net

Επιλογή Γλώσσας
Πιστοποίηση