Στο «Παπαδοπούλειον» οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διαμείνουν έχοντας εξασφαλισμένη καθημερινή ιατρική επίβλεψη.  Η μονάδα μας στελεχώνεται από έμπειρους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως Γηρίατρο, Καρδιολόγο, Παθολόγο-Διαβητολόγο, Νευρολόγο.
Παράλληλα,  η μονάδα μας διαθέτει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών (Πνευμονολόγο, Ουρολόγο, Ορθοπεδικό) ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου  καθώς και διατροφολόγο, ψυχολόγο, καθηγητή φυσικής αγωγής και φυσιοθεραπευτές.
Η επιστημονική ομάδα των ιατρών μας  πλαισιώνεται και υποστηρίζεται ενεργά από την έμπειρη νοσηλευτική μας ομάδα επί 24ωρου βάσεως.
Διαθέτουμε ιατρικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας  και το  νοσηλευτικό προσωπικό μας φροντίζει καθημερινά τη διεκπεραίωση όλων των καθημερινών αναγκών των φιλοξενούμενων από την παρακολούθηση και χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής, τη φροντίδα της ατομικής τους υγιεινής, τη διενέργεια του λουτρού τους καθώς και τη βοήθεια στη σίτιση και ένδυση τους.
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Για το λόγο αυτό συζητούμε με τους φιλοξενούμενούς μας και την οικογένειά τους και εκτιμούμε τις οποιεσδήποτε ανάγκες τους για υποστήριξη από το εξειδικευμένο, έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας.

Produced by AgoraInternetMarketing AGORAinfo.net

Επιλογή Γλώσσας
Πιστοποίηση