Ο Oίκος Φιλοξενίας «Παπαδοπούλειον» για άτομα τρίτης ηλικίας, είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα με ξενοδοχειακές προδιαγραφές, η οποία παρέχει στους φιλοξενούμενούς της άνετη διαβίωση για διαμονή μικρής ή μεγάλης διάρκειας, συνδυάζοντας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οργανωμένα κοινωνικά δρώμενα και σύγχρονα προγράμματα ευεξίας.

Η πρότυπη αυτή μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.  Στεγάζεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία 25.000 τ.μ., η οποία περιβάλλεται από το μαγευτικό όρος του Ταϋγέτου, παρέχοντας απέραντη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο.

Η υπερσύγχρονη μονάδα μας παρέχει στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, φροντίζοντας να έχουν όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Απέχοντας οδικώς μόλις 10´ από τις πεντακάθαρες παραλίες, 15´ από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, 20´ από το αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» και 2,5 ώρες από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η μονάδα μας αποτελεί ιδανική βάση για μία ασφαλή και ευχάριστη διαμονή. Ο περιβάλλοντας χώρος είναι ιδανικός για περιηγήσεις ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και αμπελώνες και απέχει μόνο 5´ με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως σχεδιασμένες για την εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων σε ηλικία φιλοξενούμενων, οι οποίοι χρειάζονται εξατομικευμένη φροντίδα στη  διεκπεραίωση των καθημερινών τους αναγκών.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά τους, η ιατρική επίβλεψη, η νοσηλευτική φροντίδα και η διατήρηση της υγείας τους από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό καθώς και η παροχή εξαιρετικών συνθηκών διαβίωσης που θα διασφαλίσουν την ευεξία, την ψυχολογική ισορροπία, την αίσθηση ελευθερίας και μια καθημερινότητα γεμάτη ενδιαφέροντα και απολαύσεις!

Produced by AgoraInternetMarketing AGORAinfo.net

Επιλογή Γλώσσας
Πιστοποίηση