Πρόσβαση οδικώς

 

Οι συντεταγμένες μας.

37° 3΄ 37΄΄ N
22° 33´´ E

 

Από το αεροδρόμιο (KLX) «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Κατά την έξοδο σας από το αεροδρόμιο στρίψτε αριστερά. Στον κυκλικό κόμβο στρίψτε αριστερά πάλι προς Αθήνα. Οδηγήστε περίπου 600 μέτρα, στρίψτε δεξιά για να εισέλθετε στον αυτοκινητόδρομο Α7. Οδηγήστε έως την έξοδο 20 προς Λαϊκα. (K237,5). Μόλις βγείτε ακολουθήστε την πινακίδα προς κέντρο. Οδηγείστε μέσα από την κατοικημένη περιοχή, έως την 1η διασταύρωση όπου θα στρίψετε αριστερά. Οδηγείστε στο στενό δρόμο ακολουθώντας τις πινακίδες προς Παπαδοπούλειον. Στο εκκλησάκι ‘Αγ. Αικατερίνη’ περάστε κάτω από τη γέφυρα  και στρίψτε δεξιά. Μετά από περίπου 400 μέτρα στο αριστερό σας χέρι, θα συναντήσετε το Parking των εγκαταστάσεων μας. Έχετε φτάσει. Καλώς ήρθατε!

 

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (ΑΤΗ)

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας εισέλθετε στην Ε94/ Α6 αυτοκινητόδρομο προς Ελευσίνα. Μετά τα διόδια της Κορίνθου, περίπου στα 70 χλμ εισέλθετε στον αυτοκινητόδρομο Ε65/Α7 με κατεύθυνση προς Τρίπολη & Καλαμάτα. Μετά από 2 ώρες περίπου, εγκαταλείψτε τον αυτοκινητόδρομο στην έξοδο 20 προς Λαϊκα. (K237,5). Μόλις βγείτε ακολουθήστε την πινακίδα προς κέντρο. Οδηγείστε μέσα από την κατοικημένη περιοχή, έως την 1η διασταύρωση όπου θα στρίψετε αριστερά. Οδηγείστε στο στενό δρόμο ακολουθώντας τις πινακίδες προς Παπαδοπούλειον. Στο εκκλησάκι ‘Αγ. Αικατερίνη’ περάστε κάτω από τη γέφυρα  και στρίψτε δεξιά. Μετά από περίπου 400 μέτρα στο αριστερό σας χέρι, θα συναντήσετε το Parking των εγκαταστάσεων μας. Έχετε φτάσει στην περιοχή Κατσέικα και στο Παπαδοπούλειον! Καλώς ήρθατε!

Από Μάνη

Ερχόμενοι από Μάνη, στη διασταύρωση στο ξενοδοχείο Messinian Bay συνεχίστε ευθεία προς Καλαμάτα. Στην επόμενη διασταύρωση στα 2 χλμ, ακολουθήστε την πινακίδα προς Αθήνα. Εισέλθετε στον αυτοκινητόδρομο Α7 προς Αθήνα.  Βγείτε στην έξοδο 20 προς Λαϊκα.. Μόλις βγείτε ακολουθήστε την πινακίδα προς κέντρο. Οδηγείστε μέσα από την κατοικημένη περιοχή, έως την 1η διασταύρωση όπου θα στρίψετε αριστερά. Οδηγείστε στο στενό δρόμο ακολουθώντας τις πινακίδες προς Παπαδοπούλειον. Στο εκκλησάκι ‘Αγ. Αικατερίνη’ περάστε κάτω από τη γέφυρα  και στρίψτε δεξιά. Μετά από περίπου 400 μέτρα στο αριστερό σας χέρι, θα συναντήσετε το Parking των εγκαταστάσεων μας. Έχετε φτάσει στην περιοχή Κατσέικα και στο Παπαδοπούλειον!   Καλώς ήρθατε! 

 

Από το κέντρο της πόλης – μέσω της οδού Αρτέμιδος

Από το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας οδηγηθείτε προς την οδό Αρτέμιδος στο ρεύμα ανόδου προς το Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας. Στο φωτεινό σηματοδότη που βρίσκεται στο ύψος του Μπενάκειου - 5ου Δημοτικού Σχολείου στρίψτε αριστερά στην οδό Λεϊκων. Οδηγείτε όλο ευθεία στην οδό Λεϊκων και τέρμα του δρόμου στρίψτε δεξιά. Συνεχίστε ευθεία ώσπου να συναντήσετε την μεγάλη πρώτη αριστερή στροφή. Μην στρίψετε, συνεχίστε ευθεία ακολουθώντας τις πινακίδες προς Παπαδοπούλειον.  Οδηγείστε ανάμεσα στο στενό δρόμο ανηφορικά. Στο εκκλησάκι ‘Αγ. Αικατερίνη’ περάστε αριστερά κάτω από τη γέφυρα και στρίψτε δεξιά. Μετά από περίπου 400 μέτρα στο αριστερό σας χέρι, θα συναντήσετε το Parking των εγκαταστάσεων μας. Έχετε φτάσει στην περιοχή Κατσέικα και στο Παπαδοπούλειον!  Καλώς ήρθατε!  

Εκτύπωση


Από αρχές Μαρτίου έως και τέλος Οκτωβρίου, υπάρχουν πτήσεις τσάρτερ από και προς
Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ισραήλ, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία, Σλοβακία και Ρωσία

MAP

Produced by AgoraInternetMarketing AGORAinfo.net

Επιλογή Γλώσσας
Πιστοποίηση