Βασικές Υπηρεσίες

Βασικές Υπηρεσίες

Στο «Παπαδοπούλειον» οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να απολαύσουν μια πληθώρα βασικών  υπηρεσιών
οι οποίες εξυπηρετούν την σωματική, ψυχική και πνευματική τους υγεία.

Καθημερινή Ιατρική Παρακολούθηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στους τομείς της Παθολογίας, Γηριατρικής, Νευρολογίας και Καρδιολογίας.

Παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό επί εικοσιτετράωρης βάσης – Μέριμνα για την συνεπή λήψη χορηγούμενης φαρμακευτικής αγωγής σε συνεργασία με γιατρούς και ασφαλιστικούς φορείς -Παροχή βοήθειας κατά την διενέργεια λουτρού, ένδυση και λήψη φαρμακευτικής αγωγής.

Τακτική παρακολούθηση από Ψυχολόγο.

Ποικιλία δραστηριοτήτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Papadopoulion - Ανοσοποιητικό σύστημα

Πελοποννησιακή διατροφή βασισμένη στα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα με πέντε υγιεινά γεύματα, εξολοκλήρου φτιαγμένα στην μονάδα μας. Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005), οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα παρασκευής των γευμάτων μας. Το καθημερινό μας διαιτολόγιο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε φιλοξενούμενου ξεχωριστά, σύμφωνα με τις οδηγίες διαιτολόγου-διατροφολόγου.

Προγράμματα ήπιας σωματικής άσκησης και μυϊκής ενδυνάμωσης ειδικά σχεδιασμένα για άτομα της Τρίτης ηλικίας.

Παροχή δωρεάν διαμονής των συγγενών, στα δωμάτια φιλοξενίας συγγενών που διαθέτει η μονάδα μας, κατά την περίοδο προσαρμογής του οικείου τους.

Δωρεάν μεταφορά από και προς την Μονάδα μας.

24ωρη υπηρεσία φύλαξης από πιστοποιημένο προσωπικό για την ασφάλεια των φιλοξενούμενών μας και κάλυψη από κάμερες ασφαλείας