Θεραπείες Ευεξίας

Θεραπείες Ευεξίας

Θεραπείες Ευεξίας
Βρείτε την ισορροπία σας & ανακτήστε την υγεία σας και ξεπεράστε μία σειρά από τις παθήσεις σας μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ιατρικές θεραπείες μας! Ξεκινήστε ένα ισχυρό πρόγραμμα πρόληψης και αναζωογόνησης, το οποίο περιλαμβάνει ιατρικό έλεγχο, ιατρικές συμβουλές, διατροφικές συστάσεις και θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένο για τους άνω των 60! Οι γιατροί, φυσιοθεραπευτές και διατροφολόγοι της μονάδας μας είναι στη διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν στο πιο κατάλληλο πρόγραμμα, το οποίο θα βελτιώσει το ανοσοποιητικό σας, θα ενθαρρύνει την ψυχοσωματική σας ισορροπία, θα σας αποτοξινώσει & θα σας αναζωογονήσει!

Υδρομασάζ
Υδρομασάζ σε μπανιέρα Jacuzzi. Παρέχει 149 διαφορετικά προγράμματα, συνδυάζοντας υδρομασάζ σε όλο το σώμα με θεραπεία μουσικής χρωμάτων, αρωμάτων και ρεφλεξολογίας αγκαλιάζοντας το σώμα και βοηθώντας να επιτευχθεί η απόλυτη ισορροπία μυαλού και σώματος. Ενισχύει απόλυτα την ενεργοποίηση των chakras.

Θεραπείες σε Πισίνες
Η άσκηση μέσα στο νερό είναι η καταλληλότερη επιλογή για την 3η ηλικία μιας και δεν επιβαρύνει τους συνδέσμους και τους κουρασμένους μύες και ελαχιστοποιεί το αίσθημα κόπωσης. Επιπροσθέτως , μέσα στο δροσερό νερό το αίμα κυκλοφορεί στο σώμα με πιο γρήγορο ρυθμό, ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή, έχοντας ως αποτέλεσμα τη σταδιακή βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος.
Η μονάδα μας διαθέτει 2 εσωτερικές πισίνες με ποδήλατο και διάδρομο νερού. Ιδανικός τρόπος ήπιας θεραπείας και άσκησης για αντιμετώπιση προβλημάτων αρθρώσεων και μυϊκών πόνων.

Θεραπείες Ομορφιάς και Καλλωπισμού
Η καλή υγεία είναι σε απόλυτη συνάρτηση με την καλή διάθεση, η οποία με τη σειρά της επηρεάζεται άμεσα από την καλή εμφάνιση.
Για το λόγο αυτό διαθέτουμε αίθουσα καλλωπισμού για τους φιλοξενούμενους που σέβονται τους εαυτούς τους και θέλουν πάντα να αισθάνονται όμορφοι και περιποιημένοι!
Διαθέτουμε υπηρεσίες Κομμωτηρίου – Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Περιποίηση προσώπου και σώματος.

Θεραπείες Μασάζ
Οι μελέτες δείχνουν ότι 30 λεπτά μασάζ διεγείρουν την έκκριση ενδορφινών στο αίμα, που αποτελούν ένα «φυσικό φάρμακο» του οργανισμού, επιφέροντας ευτυχία και χαλάρωση. Τεταμένοι μύες, πόνος στις αρθρώσεις, κακή στάση του σώματος και άγχος είναι προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από θεραπείες μασάζ και να σας βοηθήσουν να φέρετε ισορροπία στη ζωή σας. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και χαρείτε τα αποτελέσματα.

Φυσιοθεραπείες
Ο φυσικοθεραπευτής μας προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα φυσιοθεραπειών υπό την καθοδήγηση πάντα της ιατρικής μας ομάδας. Στο πλήρως εξοπλισμένο φυσιοθεραπευτήριό μας με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα σας παρέχουμε:

 • Ηλεκτροθεραπείες.
  Η χρήση διαφόρων θεραπειών ηλεκτρισμού καταπολεμά άμεσα μυϊκούς πόνους και αρθριτικές παθήσεις.
 • Υπέρηχους.
  Θεραπευτικά Ηλεκτρικά Κύματα, τα οποία ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό.
 • Θεραπείες Εισπνοών.
  Ιδανική μέθοδος για καπνιστές.
 • Κινησιοθεραπείες.
  Ιδανικές για άτομα με κινητικά προβλήματα. Οι φυσιοθεραπευτές μας χρησιμοποιούν μεθόδους κατάλληλες,ώστε να ενεργοποιούν όλο το μυϊκό σας σύστημα.
 • Φυσιοθεραπείες με όργανα.
  Μαγνητοθεραπεία, υπέρηχοι και ηλεκτρικά κύματα ενεργοποίησης νεύρων είναι μερικές από τις μεθόδους που ενεργοποιούν και απαλύνουν τους πόνους.

Φυσικές Θεραπείες Διατροφής
Οι φυσικές θεραπείες διατροφής μας βασίζονται στην κατανόηση του πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός και τον βοηθούν να αποβάλει τις συσσωρευμένες τοξίνες. Είναι βασισμένες στα μοναδικά και εκλεκτά προϊόντα που παράγει η Πελοποννησιακή γη. Τα γεύματα ετοιμάζονται όλα καθημερινά στην πιστοποιημένη κουζίνα μας και παρασκευάζονται από τους έμπειρους σεφ μας με τους πιο υγιεινούς τρόπους μαγειρικής.