Μουσική βραδιά στο Papadopoulion

By 20 Αυγούστου, 2019Δραστηριότητες
Μουσική βραδιά στο Papadopoulion


Μουσική βραδιά στο Papadopoulion

Μια ακόμη Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά δίπλα στην πισίνα και με υπέροχη θέα στην Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό Κόλπο είχαν την χαρά να απολαύσουν οι ένοικοί μας με τους συγγενείς τους, το προσωπικό μας και πολλοί φίλοι στο Παπαδοπούλειον.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο τέως Δήμαρχος Παναγής Κουμάντος.

Να ενημερώσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες βραδιές φυσικά στα πλαίσια των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην μονάδα με σκοπό την δημιουργία μιας γεμάτης ζωής!

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Papadopoulion είναι μία 5στερη Μονάδα υποστηρικτικής διαβίωσης, η οποία παρέχει πρωτοβάθμια περίθαλψη σε ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, σε ανθρώπους που χρειάζονται αποκατάσταση και σε ανθρώπους με άνοια.

Μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οργανωμένες εκδηλώσεις και καθημερινά προηγμένα προγράμματα ευεξίας  η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Papadopoulion δημιουργεί για τους ηλικιωμένους της μία διαμονή γεμάτη ζωή, η οποία συνοδεύεται επίσης από υψηλό επίπεδο ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας με το προνόμιο να απολαμβάνουν την θέα του μεγαλοπρεπούς Ταϋγέτου και του Μεσσηνιακού κόλπου.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε βίντεο από την μουσική βραδιά στην μονάδα μας!  Επίσης, για περισσότερα άρθρα μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Παπαδοπούλειον Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
Papadopoulion Residential Home for Seniors
www.papadopoulion.gr
info@papadopoulion.gr
+30 27210 62235

 

 

Call Now Button