Εκτίμηση Εξόδων

To κόστος διαμονής διαμορφώνεται ανά περίπτωση φιλοξενούμενου, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόγραμμα κάθε ενοίκου ξεχωριστά.

Παρακάτω, σας προσφέρεται μία βοήθεια προκειμένου να υπολογίσετε το κόστος διαμονής ενός οικείου σας ατόμου στο σπίτι.

Πέρα από τον υπολογισμό κόστους σε χρήματα, παρακαλούμε λάβετε σοβαρά υπόψη 2 σημαντικούς παράγοντες οι οποίοι δύσκολα κοστολογούνται με αξία χρημάτων:

Στη μονάδα μας, εσείς οι ίδιοι ή οι δικοί σας άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζεστασιά μιας υγιούς, ενεργής κοινότητας με ποικίλα ενδιαφέροντα και έντονη κοινωνικοποίηση η οποία τους βοηθά να παραμένουν ενεργοί, δραστήριοι και
Σκεφτείτε, πόσο χρόνο και ενέργεια θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν οι οικείοι των όταν δεν θα έχουν τη καθημερινή δέσμευση και έννοια της φροντίδας των δικών τους ανθρώπων αλλά θα την αφήσουν στο έμπειρο, φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό της μονάδας μας.

Κόστος Φιλοξενίας

Το να βρείτε την καλύτερη εμπειρία ανάμεσα σε οίκους φιλοξενίας είναι πλέον εύκολο και γρήγορο. Αυτό το εργαλείο θα μας βοηθήσει να σχηματίσουμε μαζί μια προσφορά με βάση τις ανάγκες σας και τις υπηρεσίες μας. Απαντήσετε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες σας , και θα επικοινωνήσουμε για μια εξατομικευμένη προσφορά φροντίδας αμέσως.

Με ποιό από τα επόμενα χρειάζεται βοήθεια ο συγγενής σας;

Μπάνιο / ντουζΚαλλωπισμόςΦαρμακευτική αγωγήΔιακριτικοί έλεγχοιΔιαχείρισης ΑκράτειαςΒοήθεια στο φαγητόΜεταφορά σε κλίνηΑλτσχάιμερ / ΆνοιαΒοήθεια στο ντύσιμοΓεύματα / ΕκδηλώσειςΔιάθεση / ΑποφάσειςΚανένα από αυτά