Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Άφιξη

Οι αφίξεις καλό είναι να πραγματοποιούνται πρωινές ώρες (έως τις 14:00), oύτως ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα από το αρμόδιο προσωπικό αφίξεων και υποδοχής φιλοξενουμένων της μονάδας μας. Κατά την άφιξή σας και μόλις τακτοποιηθείτε στο δωμάτιό σας, θα κάνετε ένα ραντεβού με την προϊσταμένη νοσηλευτριών ή το γιατρό της μονάδας μας, προκειμένου να καταγράψουν το ιατρικό ιστορικό σας και να δρομολογηθεί άμεσα το πρόγραμμα θεραπειών και διατροφής που θα ακολουθήσετε. Το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι έτοιμο έως το πρωί της επόμενης ημέρας.

Άφιξη με Αυτοκίνητο

Υπάρχει σήμανση με ταμπέλες Παπαδοπούλειον κατά την άφιξη σας στην πόλη της Καλαμάτας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το navigator του αυτοκινήτου σας πληκτρολογώντας τις εξής συντεταγμένες: Πλάτος: 37° 3’ 37” N – Μήκος: 22° 6’ 33” E . Κατά την άφιξή σας, αν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία, μπορεί κάποιος από το προσωπικό μας να έρθει να σας παραλάβει από ένα εύκολα προσβάσιμο κεντρικό σημείο της πόλης και να σας οδηγήσει έως εδώ.

Ρουχισμός

Παρακαλούμε, φροντίστε να φέρετε μαζί σας άνετα ρούχα γυμναστηρίου, μαγιό και παπούτσια πισίνας, άνετα αθλητικά παπούτσια για περιηγήσεις στη γύρω περιοχή, στην πόλη και σε αρχαιολογικούς χώρους, εφόσον επιθυμείτε να τους επισκεφτείτε.

Αναχώρηση

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως έχετε τακτοποιήσει λογαριασμούς σε εκκρεμότητα πριν την αναχώρησή σας. Το δωμάτιο θα πρέπει να έχει εκκενωθεί πριν τις 12:00 το πρωί μιας και ενδέχεται να αναμένουμε νέες αφίξεις. Το προσωπικό της Reception θα στείλει κάποιον να σας μεταφέρει τις αποσκευές σας.

Προσαρμοσμένο Διαιτολόγιο στις Ανάγκες σας

Ο διατροφολόγος της μονάδας μας, κατόπιν οδηγιών του ιατρού μας, θα διαμορφώσει το διαιτολόγιό σας κατά την παραμονή σας στη μονάδα μας.

Δραστηριότητες

H μονάδα μας παρέχει στους φιλοξενούμενούς της μια ποικιλία από δραστηριότητες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς επίσης και διαφόρων ειδών εκπαιδευτικά προγράμματα στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν. Η σωματική, διανοητική και ψυχική υγεία των καλεσμένων μας, παραμένει  πρωταρχικός στόχος του όλου του προσωπικού μας.
Παρακαλούμε πολύ, ενημερωθείτε από τη Reception για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που διαφοροποιείται ανά εβδομάδα.

Διαδίκτυο

Υπάρχει ασύρματη σύνδεση internet σε όλη τη μονάδα καθώς και ενσύρματη στα δωμάτια. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα διαδικτυακής οπτικοακουστικής σύνδεσης με φίλους ή συγγενείς μέσω τηλεοράσεων Plasma στην κοινόχρηστη αίθουσα ψυχαγωγίας «Φάρις».

Ιατρικό Ιστορικό

Παρακαλούμε πολύ, όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας όλες τις ιατρικές εξετάσεις, ιατρικές διαγνώσεις, ακτινογραφίες θώρακος και όποιες επιπλέον εξετάσεις σας ζητηθούν κατά την επικοινωνία μαζί μας πρότερον της άφιξής σας.

Φαρμακευτική Αγωγή

Παρακαλούμε, όπως φροντίσετε να φέρετε μαζί σας τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Συνοδοί Επισκέπτες

Επισκέπτες που συνοδεύουν τους φιλοξενούμενούς μας είναι ευπρόσδεκτοι για φιλοξενία στη μονάδα μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για σχετικές πληροφορίες.

Δωμάτια Φιλοξενούμενων

‘Ολα τα δωμάτια των φιλοξενουμένων μας διαθέτουν άνετο μπαλκόνι, κρεβάτι με ύψος που προσαρμόζεται και πολλές θέσεις ανάκλησης, τηλεοράσεις Plasma με επίγεια και δορυφορικά κανάλια, μηχανισμούς ανελκυστήρα στις ντουλάπες και ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια. Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα και προσβάσιμα σε φιλοξενούμενους με αναπηρικό αμαξίδιο.

Απαγόρευση Καπνίσματος

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε κανένα εσωτερικό χώρο της μονάδας ούτε στα δωμάτια των ασθενών.

Εξωτερική Πισίνα Εκγύμνασης

H θερμοκρασία του νερού στην εξωτερική πισίνα θεραπειών κυμαίνεται από 30 – 32 βαθμούς Κελσίου. Μπορείτε να κάνετε χρήση αυτής της πισίνας χωρίς προηγούμενο προγραμματισμένο μάθημα εκγύμνασης σε ώρες που επιτρέπεται η χρήση της από τη διοίκηση.

Ώρες Επισκέψεων

Οι ώρες επισκεπτηρίου στο Παπαδοπούλειον είναι καθημερινά: 10:00 – 13:00 και 17:00 – 19:00 για τη χειμερινή περίοδο.

Για οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση – όπως ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις μας – θα πρέπει να υπάρχει προηγούμενη συννενόηση με το τμήμα υποδοχής της μονάδας μας στα τηλέφωνα 27210 62235.

Οι επισκέψεις είναι ευπρόσδεκτες μόνον στους κοινόχρηστους χώρους του lobby, της βεράντας, της αίθουσας ψυχαγωγίας και των κήπων.