Ιατρική Επίβλεψη

Νοσηλευτική Φροντίδα

Ιατρική Επίβλεψη-Νοσηλευτική Φροντίδα

Στο «Παπαδοπούλειον» προσφέρουμε καθημερινή ιατρική επίβλεψη και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αξιοπιστία. Το καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εξαιρετικά διαμορφωμένες συνθήκες, με συνέπεια, επιστημονική πληρότητα και μεγάλη ευαισθησία στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των επισκεπτών προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα υγείας τους. Έτσι, είτε η επιλογή ενός επισκέπτη είναι για μια βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη διαμονή στη μονάδα μας, η έμπειρη επιστημονική ομάδα μας θα εξασφαλίσει μια ανεμπόδιστη διαμονή με αποτελεσματική θεραπεία χωρίς δυσφορία και ανασφάλεια.

Οι βασικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες μας είναι:

  • Καθημερινή ιατρική παρακολούθηση.  Η μονάδα μας στελεχώνεται καθημερινά από διακεκριμένους γιατρούς που ειδικεύονται στην Γηριατρική, τη Νευρολογία, την Παθολογία και την Καρδιολογία. Έχουμε επίσης συνεργασία με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων σε μηνιαία βάση όπως Πνευμονολόγος, Ουρολόγος και Ορθοπεδικός.
  • 24ωρη φροντίδα και επίβλεψη από το επιστημονικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας.
  • Τακτική παρακολούθηση από Ψυχολόγο.
  • Παρακολούθηση της φαρμακευτικής αγωγής και προμήθεια των φαρμάκων σε συνεργασία με τους ασφαλιστικούς φορείς.
  • Ειδικά προγράμματα φυσιοθεραπείας – ήπια κινησιοθεραπεία